ULF RISNES

Ulf er sjefskineseren. Det er han som skriver mesteparten av musikken og tekstene, det er han som representerer bandet i media, og det er han som er «Trondhjæmmer» med STOOOR T.

I gymnastiden begynte Ulf å spille i band. Det første «kjente» var Det Gurgles. Etter noen øvinger med dem tok Ulf frem sine egne sanger som bandet begynte å spille. Det som skilte Det Gurgles ut fra majoriteten av bandene i Trondheim, var at de spilte popmusikk. Ulf fungerte som vokalist, låtskriver og frontfigur i Det Gurgles i to år før han fikk nok.

Siden fulgte et medlemsskap i Helter Skelter. I dette bandet var det medlemmer med en fortid fra band som De Elektriske Kjøkken og Liljedugg. Helter Skelter var på mange måter en supergruppe. De spilte Rock ‘N Roll og fikk blant annet holde konserter i Studentersamfundet i Trondheim. Helter Skelter holdt sammen i 3 år; fra 1984 til 1987.

Ved siden av Tre Små Kinesere spiller Ulf i dag i hobbybandet Motorpsykkel. Øvrige medlemmer her er Truls Waagø fra Trondheim symfoniorkester og Tango Concertino samt bestekameraten Sola Johnsen. Johnsen er bedre kjent som trommeslageren i DumDum Boys. Motorpsykkel spiller coverlåter fra rockens spede begynnelse og frem til i dag.