Om Intro Music

 

 

Intro Music AS har hovedfokus på artistformidling, event og konserter. Hos oss finner du det ypperste av artister, samt at vi også håndterer booking for nasjonale storheter innen alle sjangre.  Intro Music kan bistå deg med artistbooking og underholdning uansett hvilke hylle du ønsker å plukke fra.
Intro Music har bred erfaring, solide samarbeidspartnere, stort nettverk og høy kompetanse innen underholdningsindustien.

Konsulenttjeneste:
Intro Music har en egen avdeling med dyktige bransjefolk, som kan gi deg som artist rådgiving på demoer, plateutgivelser og management.

morten_sirkel - Kopi

Morten Skaget
Relasjonsminister

+47 905 73 723
morten@intromusic.no

Morten Skaget har i hele sitt liv som musiker i blant annet spilt med Sambandet, TNT, Vagabond. Han har også spilt med artister som Kurt Nilsen, Sivert Høyem, Sissel Kyrkjebø, Bjørn Eidsvåg, Henning Kvitnes, Mari Boine, Terje Rypdal, Marit Larsen og Mariah Carey. Skaget har også mottatt Gammlengprisen og Spellemannsprisen. Ved siden av musiseringen har Skaget lang og bred erfaring med artistbooking, management og platebransjen generelt.

 

intro_sirkelbilder_heidi - Kopi

Heidi Uvsløkk
Introminister

+47 913 44 477
heidi@intromusic.no

Har 30 års erfaring fra salg, markedsføring, logistikk og ledelse fra bil-, møbel- og underholdningsbransjen. Hun har i de siste 8 årene jobbet med artistbooking, management, prosjektering og gjennomføring av små og store konserter/arrangement.

 

 

Vi fremmer kortreist underholdning og fremmer derfor lokale artister og kultur, sparer miljøet og skaper Magiske Øyeblikk!

Kortreist knapp liten

 

Lyoness_Child_and_Family_Foundation

Vi støtter barn, unge og familier i nød over hele verden.

Intro Music er stolte av å være en samarbeidspartner til Lyoness Child & Family Foundation! De gjør en fantastisk jobb med å bygge skoler i sosialt og økonomisk vanskeligstilte regioner i verden! De står opp for rettighetene til barn, skaper tilgang til utdanning og utdanningsinstitusjoner. Målet er å hjelpe folk til å hjelpe seg selv.