Tullkattesnutene

Tar verden med storm! For nå er de nemlig ute med et nytt album «Vi vil ut i verden»

Du kan høre nyeste singel «Hjerteslag» her.

TULLKATTESNUTENE er Kirsti Huke og Siri Gjære. To pionerer i det norske jazzmiljø med et helt enestående familieshow!

Deres unike blanding av jazz, lekent barnemusikkuttrykk og dyp musikalsk kunnskap, har etablert dem som en av de mest interessante og innovative aktørene i norsk musikkliv.

De liker å drømme seg bort og lage sanger og synge og danse og finne på ting! De lager låter om det de drømmer seg bort i og det de tenker på, om viktige saker og godteri, og spiller på mange slags instrumenter, og de spiller gjerne både høyt og lavt.

Konserten passer for alle slags folk, og vi syns det er spesielt kult dersom det er både voksne og barn og gamle og unge sammen på konsert! Velkommen!!

På det nye albumet «Vi vil ut i verden», har de skrevet og komponert all musikken selv og markerer dermed et nytt kapittel i duoens rikholdige karriere. Albumet er en naturlig utvidelse av Tullkattesnutenes tidligere arbeid, som har gledet et stort publikum i hele Norge siden deres debutalbum «Vi vil ut på byen» (2013), som høstet Spellemannsprisen i kategorien «Barnemusikk».

 

Medvirkende på denne innspillingen er flere internasjonalt anerkjente musikere.Fateh Ali Kahn på Sitar, Marianna Sangita Røe på vokal og perkusjon, Ingebrigt Håker Flaten på bass og Kyrre Geithus Laastad på trommer.

 

 

 

 

Tullkattesnutene er:

Kirsti Huke – vokal, tangenter, gitar, elektronikk, og div duppegreis
Siri Gjære – vokal, gitarer, og div dilldall

For mer info eller booking, kontakt:
Heidi Uvsløkk
Mob: 913 44 477
Epost: heidi@intromusic.no