Travellin´ Strawberries

Selv om de aller fleste av oss nok nikker gjenkjennende når man nevner The Julekalender og The Støvel Dance, er det likevel ikke alle som har vært så heldige at de har fått med seg en Travellin Strawberries konsert. Det er noe eget å få høre sangene vi husker fra den hysterisk morsomme TV-serien live.

En Travellin strawberries konsert er ikke noen høytidelig affære der man sitter og nipper til fin vin. Her ønsker man en skikkelig trøndersk feststemning, og det oppfordres til at publikum både skåler og synger med på de kjente og morsomme sangene.

Tilbakemeldingene fra de som har fått opplevd en konsert med Travellin´Strawberries har vært gjennomgående positive. Flere av de som har fått dem som overraskelse på firmafesten har omtalt det som «årets opplevelse», og det hjelper på stemningen på kontoret om alle har fått være med å se norske legender spille og synge.

Bandet består av Tore Johansen, Ivar Gafseth og Erling Mylius, og disse tre har faktisk spilt og opptrådt sammen helt siden slutten av sekstitallet. De vant trøndersk mesterskap i rock i 1967, og de spilte deretter inn singelen «Tree of Love». Mange trøndere anser fortsatt denne som en av de aller beste låtene i norsk, og da særlig trøndersk musikkhistorie.

Ta kontakt for booking i dag!