Tore Strømøy

Han var en beskjeden og følsom guttunge fra øya Frøya ytterst på Trøndelagskysten. En kvikk skrue som likte å studere fugler og blomster, spille gitar og drive idrett. I dag er han den eneste programleder i historien som er blitt kåret til Årets tv-navn i Norge hele fire ganger. I følge ekspertene skulle det ikke være mulig. Men Tore Strømøy har bevist at det umulige er mulig. At du kan nå toppen om du bare har talent, er sta nok og ikke minst har troen på at du kan klare det umulige.

I sitt foredrag ”Å følge et spor” får du høre en unik historie om en kar fra Frøya som bestemte seg for å bli journalist fordi han ikke orket tanken på å jobbe resten av livet i fiskeindustrien, om hans vei tøffe vei mot toppen i en tv-verden der mange hadde bestemt seg for å stoppe den freidige u-utdannede gutten fra havet. Tore Strømøy utfordret mange med sin nye folkelige måte å lage fjernsyn på, fordi han ville snakke folkets språk og lage fjernsyn for vanlig folk. Etter år med kjeft, hinder og motgang, er hans Tore på sporet ett av de siste 20 års største tv-suksesser og Tore mer elsket av folket enn noen gang.  Hvordan er det mulig?

Tores egen historie tar deg bak tv-suksessen, og viser hvor vanskelig det er å bli profet i eget land, få aksept for ideer du er alene om og tørre å gå dine egne veier. Som i ”Tore på sporet” har dette foredraget masse humor, alvor, følelser og lærdom. Akkurat slik livet selv kan være.

Tore Strømøy er også en fremragende konferansier, debattleder og toastmaster på alt av arrangement.