Tore André

Seks år gammel begynte turnélivet for Tore André, som ”Minitrall”-er i regi av Per K. Løberg (RIP). Plateutgivelse og jevnlige konserter i hele midt-Norge opp igjennom barneårene satte sine spor i guttungen – gode spor.

Empire het bandet som førte Tore André frem i lyset som vokalist, og som 20-åring opplevde han en kort periode med nasjonal suksess med dette bandet. Tore André er blant Norges beste rock vokalister. Stargazer er bandet i dag (formet i 2008), her synger og spiller Tore André sammen med sin gode kollega og gitarhelt William Ernstsen. Stargazer’s debutalbum kom i 2010, utgitt av et tysk plateselskap.

Alene med gitaren er Tore André et enmannsorkester, et fyrverkeri, en opplevelse!
Musikken i repertoaret hans gjenspeiler kjærligheten til 60- og 70-tallets ekte rock and roll, med sanger fra artister som Neil Young, Led Zeppelin, David Bowie, Rolling Stones og Pink Floyd med flere. I tillegg isper han sine egne låter fra sin CD «På Kne», som kom ut i 2012.

PS! Særpreg og allsidighet er kjennetegnende for Tore André, han blir ofte spurt om å synge i bryllup eller begravelser, det kan være julekonserter, han har tatt teaterroller og sunget med storband, ledet kor med mer.

For mer info eller booking, kontakt:
Morten Skaget
Mob: 90 57 37 23
Epost: morten@intromusic.no