Thoris Supergutt

Thoris Supergutt

Thoris Supergutt

Thoris Supergutt lager show for barna, med masse sang, høyt tempo og slapstick-humor. Knall og fall er en viktig del av forestillingen. Her vil hele familien fryde seg over et morsomt og lekent show. Thoris Supergutt sine største helter er Elvis og Charlie Chaplin. Og når Thoris henter inspirasjon fra disse to heltene til showet sitt, så er det bare å glede seg til en forrykende forestilling som man sent vil glemme.

Thoris Supergutt har som motto: Å gå på trynet er jo bra, hvis det kan gjøre andre gla’. Han liker å få folk til å le. Når folk ler har de det godt og er gode mot hverandre, mener Thoris. Det hender til og med at Thoris legger feller for seg selv, slik at andre ler og faller for han, når han faller i fellene… Skjønner?

Rockestjerne, superhelt og klovn!
camilla tlf bilder 287Thoris Supergutt roper ofte: Hey, hey, hey. Det høres nesten litt engelsk ut, og det syns Thoris er tøft. Hvis Thoris kjeder seg, hender det han finner på tull og tøys og rampestreker. Han har alltid med seg ballonger, og de kan han både smelle og lage rare lyder med. Thoris gjør mye rart for å få oppmerksomhet.

Thoris Supergutt har masse gøy på lager, og har flere forskjellige forestillinger som han kan variere med i både tid og innhold. Men showene har allikevel flere fellestrekk og gjenkjennende elementer, som vil gjøre alle forestillingene til en morsom og unik opplevelse. Tidene på showet kan varieres fra 30 minutter til ca 1 time, alt etter hva som er ønskelig. Showlengde på 45 minutter er det som brukes mest.

 

BOOKES NÅ!

For mer info eller booking, kontakt:
Heidi Uvsløkk
Mob: 913 44 477
Epost: heidi@intromusic.no