Therese Ulvan

Thereses uttrykk som sanger og låtskriver spenner i fra rørende inderlighet til kraftfull og energisk råskap. Om hun fremfører alene med sitt piano eller synger med fullt orkester, har hun evnen til å gjøre inntrykk på sitt publikum. Med en fantastisk stemme og stor musikalitet mestrer hun alt fra jazzballader til heavyrock.

Therese Ulvan er historien om jenta som flytta fra landsbygda til verdensmetropolen Los Angeles for å skape og gi ut sin egen musikk. Hun er ambisiøs som artist og det musikalske talentet sammen med bein i nesen har gitt henne muligheter hun ikke har vært redd for å utnytte. Både på turné og i studio samarbeider Therese med noen av de beste musikerne i verden. Hun har presentert sin stemme og musikk på steder fra legendariske club-scener i USA, og til mer utilgjengelige steder som Filippinene, Sibir og Hawaii. Hun har gjort festivaler i fra Ørland til San Francisco.

Therese gir i 2022 ut et nytt album som representerer en artist som har kommet hjem musikalsk. Sjanger er rock/soul og alle låtene er eget originalt materiale. Dette blir hennes fjerde album i rekken siden debuten i 2004.

Sanger og låtskriver Therese Ulvan fikk en flying start på sin karriere som plateartist. I forbindelse med debutalbumet Already There ble hun kåret til Best Fe-male Singer-Songwriter av organisasjonen Los Ange-les Women in Music. Siden har det blitt flere album og en omfattende turné- og foredragsvirksomhet om-kring i verden.

ARTISTEN

Thereses uttrykk som sanger og låtskriver spenner i fra rørende inderlighet til kraftfull og energisk råskap. Om hun fremfører alene med sitt piano eller synger med fullt orkester, har hun evnen til å gjøre inntrykk på sitt publikum. Med en fantastisk stemme og stor musikalitet mestrer hun også alt fra jazzballader til heavyrock. Ther-ese Ulvan er historien om jenta som flytta fra landsby-gda i lille Norge til verdensmetropolen Los Angeles for å skape og gi ut sin egen musikk. Hun er ambisiøs som artist, og det musikalske talentet og bein i nesen har gitt henne muligheter hun ikke har vært redd for å utny-tte. Både på turné og i studio samarbeider Therese med noen av de beste musikerne i verden. Hun har presentert sin stemme og musikk på steder som strekker seg i fra legendariske club-scener i USA, til mer utilgjengelige steder som Filippinene, Sibir og Hawaii, og på festivaler i fra Ørland til San Francisco. Hun har også engasjert seg i mange spennende prosjekter bla. som medlem av the Tribute Contemporary Collective og The World Peace Orchestra med musikere fra hele verden.

 

FOREDRAGSHOLDEREN

Når Therese har inspirasjonsforedrag, så eksploderer det av positiv energi, smil og latter. Men hun gir også rom for de mer alvorlige sidene av livet. Therese gir av sin erfaring fra å vokse opp på ei øy ute i havgapet til å være en verdensomreisende musiker. Hennes musikk og stemme fortsetter der ordene stopper. Resultatet har blitt til foredraget ”God Nok” som Therese har turnert med i Norge og Russland. Og tilbakemeldingene har vært gode. – Snillhet er undervurdert! Og da mener jeg ikke bare det å være snill mot andre. Like viktig er det å ha mot til å være god mot seg selv. Mot til å lytte til den indre stemmen. Og følge drømmene sine, forteller Therese. Hun mener det er bedre å sitte på aldershjem-met og le av de gamle flausene sine, enn å angre på alt man aldri prøvde. Og litt å le av skal det visst bli når hun blir en tilårskommen dame. Therese er som en standup- komiker på scenen. Samtidig et hun åpen om de vonde sidene livet har bydd på. Og får man avstand til ting så ser man ofte at livet er veldig fint likevel.