Steff Nevers

Countryartisten Steff Nevers debuterte med ‘Closest To My Heart’ (2009) etterfulgt av en massiv TV kampanje på TV2. Frem til nå har Steff utgitt 4 album og dette har resultert i Gullplater, 2 nominasjoner til Spellemannsprisen, Britisk CMA awards og 5 LDA Hall of fame awards.

Etter en aktiv konsert virksomhet i Norge og resten av Europa, ble Steff personlig invitert av sjølvaste Toby Keith til å være support på hans første Europa turné. Steff har vært å se på flere populære TV program på NRK og TV2. Som bl.a. ’Beat For Beat’, ’Sommeråpent’ og som ekspert dommer i ’Stjernekamp’.

Live kan Steff Nevers best beskrives slik; Honky-Tonk countryrock med rå BBQ saus, gyngende rytmer blandet med løpsk gitar twang. Fra nydelig utførte ballader til up-tempo låter som virkelig får line-dansere og mørkkledde Cash-fans til å svinge med hofter og tå-spisser. Steff har blitt kjent for sine live opptredener og med låter som bl.a. ’One Beer A Day’, ’Redneck Rehab’, ’The Alphabet Song’ og ’Don’t Touch My Willie’ for å nevne noen få. Kvalitetsmessig er Steff fullt på høyde med Brad Paisley med briljant gitar-spill og vokal prestasjon.

Her er noen ord fra mediene om Steff Nevers:
Dagbladet –
…. vanskelig å ikke bli overbevist av Nevers Garth Brooks-inspirerte kvaliteter, hans vokale autoritet og ikke minst musikerne han har fått hjelp av. Hvis folkelighet og kvalitet har vært olje og vann innenfor den Nashville-funderte, poporienterte og rocka countrymusikken her hjemme tidligere, så er denne drammenseren sjangerens emulsjon.

DTBB –
– Ingen som synger country så barskt og følsomt i Norge (eller Skandinavia) som Steff Nevers det tør jeg påstå.

Universal Music –
– Jeg fikk hakeslepp. Først trodde jeg at det var noen som lurte meg. Det eneste problemet han har, er at han er for bra. Norges beste country stemme – ever !!!

Farojournalen –
– Største countrystemmen jeg har hørt i Norge noen gang…