Sæther og Tørring

SÆTHER OG TØRRING

Leter du etter artister som formidler store hits og andre kjente låter i intim innpakning?

Sæther og Tørring gir deg låter som fenger ALLE!

De treffer et bredt publikum og tilpasser seg alle typer scener! De fremfører låtene med glimt i øyet, solid innlevelse og profesjonell fremførelse! Dette er rett og slett veldig VELDIG bra!!

Sæther og Tørring hadde premiere på sosiale medier i mai 2020 med den Norske MGP slageren “I feed you my love”, og høstet umiddelbart mange lovord om sin egenartede fremføring på sosiale medier.

De fulgte opp allerede uken etter premieren med en nydelig versjon av Åge Aleksandersens udødelige “Dains med dæ”, som igjen høstet enda flere lovord!

Det stopper ikke der, for det kommer stadig nydelige versjoner av kjente låter på sosiale medier og snart også på flere scener I Norge.

Hans Petter Vik Sæther og Ståle Kvarme Tørring er begge tilknyttet Trøndelag teater og det var der de fant tonen sammen. Nå har de altså slått seg sammen for å framføre sine favoritter fra ulike musikk- og teaterscener.

Ståle Kvarme Tørring er en skuespiller, sanger, og tekstforfatter med lang fartstid fra norsk underholdningsbransje. Han har jobbet for flere av landets store teaterhus, og står bak flere egne sceneproduksjoner. Tørring deltar ofte som solist ved ulike eventer, konserter og show, og gir også ut sin egen musikk.

Hans Petter Vik Sæther har i mange år vært en ettertraktet gitarist i ulike konstellasjoner og sjangre, og har spilt alt fra stadionrock for hundre tusen festivalgjengere i Tyskland, til over 3000 Beatles-show i regi av Rikskonsertene I Norge.
Sæther jobber også som orkesterleder, musikkprodusent, arrangør og låtskriver.

Sæther og Tørrings repertoar spenner vidt og favner bredt, og de fleste vil nok ta seg i å nynne med når disse to står på scenen.