Ragnhild Lund Ansnes

Ragnhild (4)

Ragnhild Lund Ansnes er forfatter, blogger, journalist og dokumentarist med mange år som programleder og reporter i NRK der hun er mest kjent for å ha ledet programmet “Balsam” i NRK P1 gjennom seks år.

Hun har spesialisert seg på temaportretter, der hun portretterer mennesker gjennom et gitt tema og slik blir tilhørere både klokere på mennesket som blir portrettert samtidig som folk får ny innsikt innen et valgt tema. Hun har gjort en rekke slike intervjuer fra scene så vel som direkte på norsk radio.

Hun har gått fra å nærmest hate fotball til å skrive bokhistorie som tidenes første kvinne som har skrevet offisielle klubbøker for erkekonservative Premier League. Hun har hatt stor suksess med bestselgeren “Liverpoolhjerter” (2010), som handler hva fotball gjør for fansen. I 2012 kom oppfølgerboka “Liverpoolhelter” som handler om hva fotball gjør med enkeltmenneske, altså spilleren i engelsk toppfotball og hvordan fotballen har forandra seg de siste femti årene. For å gjøre dette har hun dybdeintervjuet 14 nøye utvalgte Liverpool FC-helter som representerer ulike sider av fotballen og vært en betydelig profil for Liverpool FC i løpet av det siste halve århundre. Mange av de som er portrettert lar seg sjelden og aldri intervjue. “Liverpoolhelter” (“Liverpool FC Heroes”) blir hennes internasjonale debut som forfatter.

Hun er også en erfaren kjenner av sosiale medier (twitter @Liverpoolhjerte) og Facebook (Liverpoolhjerter) som platform for salg, kommunikasjon og kundepleie. Bloggen hennes, liverpoolhjerter.no blir lest i 41 land. Mens mange drømmer om å leve av hobbyen sin, har Lund Ansnes fått en ny hobby gjennom å forske på fotball og supporterkultur. Nå er hun selv fullstendig hekta på fotball og reiser stadig vekk med supporterguttene fra Anfield på bortekamper i toetasjes buss.

Ragnhild har mye erfaring som konferansier og foredragsholder. Hun har leda alt fra to timers direktesending fra Notodden Bluesfestival med ti band i timen på scenen og 5000 publikummere i teltet og store supporterarrangementer for hundrevis av fotballsupportere på Rockefeller til å være konferansier på ulike festivaler og konserter.

Hun har holdt forrykende, inspirerende og levende engasjerte foredrag til næringslivet om “Å tenke utenfor boksen” så vel som underholdende foredrag om lidenskap og fotball som brobygger og sabotør i samlivet. Og hun har holdt en rekke kurs om presentasjonsteknikk – hvordan snakke foran forsamlinger så vel mediekurs. Ragnhild er også en meget flink konferansier.

PRESSEKLIPP 1

PRESSEKLIPP 2

Foredrag med Ragnhild Lund Ansnes BOOKES NÅ!
Ta kontakt med Heidi Uvsløkk
Tlf: + 47 913 44 477
E-post: heidi@intromusic.no