Polyester

PolyesterParty-og backingband Polyester består av etablerte musikere og sangere fra aller øverste hylle. De har siden starten i 2000 gledet tusenvis av publikum med sine energiske og fengende konserter. Polyester elsker å begeistre sitt publikum, uansett om det er for et mindre privat selskap, eller foran et fullsatt Oslo Spektrum!

Polyester spiller party/dansesett som fenger enhver, hver gang! Repertoaret favner bredt, altfra 70-talls disco, svulstig 80-talls moro, gullkorn fra 90-tallet og moderne hits. Polyester underholder om du ønsker det også med sine populære middagsnummer, backer artister, eller de samler salen til musikkquiz, allsang eller annen moro.

Med Polyester på din fest er du garantert kvalitetsunderholdning som engasjerer og imponerer ditt publikum!

Polyester har i en årrekke dominert eventmarkedet i Norge som party-og backingband. De har gjort diverse TV-oppdrag og vært fast husband i blant annet Popstokk i ”gullrekka” på NRK1. De er også fast band for Jahn Teigen og komper jevnlig artister som Madcon, Carola, Arne Hurlen (Postgirobygget), Lene Nystrøm (Aqua), Silya, Bjarne Brøndbo, Katrina & the Waves, Bonnie Tyler, Kurt Nilsen, Timbuktu, Morten Abel, Vinni, Atle Pettersen og mange flere.

Besetning Polyester:

Ludvik Heian Pettersen – Bandleder og gitar/kor

Gil Bonden – Vokal

Tone Heidi Borhaug – Vokal

Ingunn Dalland – Vokal

Herman Christoffersen – Keyboards/perkusjon

Knut Løchsen – Keyboards

Stian Schøld Hansen – Bass/kor

Ruben Dahlen – Trommer

Polyester gjør også mange konserter med blåserekke og/eller strykere i tillegg til den vanlige besetningen beskrevet ovenfor. Bare gi beskjed om dere ønsker en større utgave av bandet, så fikser vi det.