Plumbo

I mer enn 20 år har de holdt det gående, med konserter, bandøving, låtskriving, studioinnspilling og promotering. Turnébusser har blitt slitt ut, utstyr har måttet byttes ut. Men Plumbo holder koken! Fortsatt kreative, fortsatt nyskapende, og fortsatt dedikerte.

Fra å være unge håpefulle gutter med drømmer, er de blitt til erfarne musikere, med fortsatt ambisjoner om å utvikle musikken.
Yngre artister har latt seg inspirere av musikken gjennom oppveksten. De har fått vært gjesteartister på hitlåter til unge nykommere som Ole Hartz, Ringnes Ronny og Staysman & Lazz.

De har et solid knippe slagere i ermet, som Møkkamann, Ola Nordmann, Bade naken, Ja vi elsker, Rådebank, I ei havn mm. Låter man kan høre bli fremført og covret av andre band og artister, hver helg, rundt om i hele Norge.
De er med i sangbøker, korfremførelser og til og med i 17.mai tog!

Med over 200 millioner streams på Spotify, har Plumbo etablert et soundtrack i livet til svært mange mennesker i Norge. Yngre som eldre. Musikken er tidløs og appellerer til flere generasjoner.
Med hovedsete i Sande i Vestfold, skrives ny musikk, legges nye planer, og Plumbo har i 2022 overtenning for å komme seg ut på veien igjen, etter to år med pandemi, og konsertstopp. Turnébussen er nyrestaurert, instrumentene er nypolert og stemt. Gutta har rensket stemmebåndene, og lagt fritidssyslene på hylla. Nå er det musikken som teller igjen!

Festen starter med singelutgivelsen «Gamle helter», (4.mars), som handler om bandets egne forbilder, Postgirobygget, D.D.E., Jahn Teigen, T.N.T. etc. En klassisk gitardrevet Plumbolåt, med et lett gjenkjennelig og allsangvennlig refreng.
Over 60 dedikerte Plumbofans ble invitert til Store-studio for å lage et massivt allsangkor i siste refreng.
Flere låter er på gang, og Plumbo ser fram imot et aktivt 2022, både på utgivelsessiden og konsertfronten!

Plumbo anno 2022 er:
Lars-Erik Blokkhus: Vokal og gitar Tommy Løken-Elstad: Bass og kor Glenn Hauger: Fløyte og trekkspill Tor-Erik «Elg» Knutsen: Trommer Henning Hoel Eriksen: Keyboards
Webside: www.plumbobandet.no
Sosiale medier: facebook.com/plumbobandet Instagram.com/plumbobandethttp:

DISCOGRAFI
Album:
2002 – Full åpning
2007 – På vei til Harryland
2010 – Råkk`n råll Harry 2011 – Møkkamenn Live
2012 – Rådebank 2014 – Kom som dæ sjæl
2016 – Haraball

Singler:
2017:
– En siste gang, feat. Staysmann & Lazz. – Langt mot nord – Bade naken
2018:
– Digger deg, feat. Katastrofe – Pokerkongen
2019:
– Ja vi elsker
2020:
– Porsche Cayenne

2022
Gamle Helter

2023
29 Tonn
Flammer & Bensin