Magi Curty

«Dette her er noe av det beste jeg har sett i Norske talenter.» – «Mia Gundersen»
«Dette her var helt fantastisk, jeg fikk frysninger på lårene. Er det mulig?» – «Lisa Tønne»

Guilherme «Magi» Curty er etterspurt som tryllekunstner over hele Norge. MagiCurtys unike stil av magi vil sjokkere og forbløffe både deg og dine gjester. Han har studert trylling i over 20 år og begynte å opptre allerede da var han en 11 år gammel gutt på gatene i Rio de Janeiro, Brasil. Han er ikke bare en av Norges beste illusjonister, men en også «top-notch entertainer», og med sine mange års erfaring med opptredener i flere land vet han akkurat hva som skal til for å underholde sine gjester i alle anledninger.

Hans fingerferdigheter og magi har imponert tusenvis av mennesker over hele landet i de siste 6 årene. Om du ønsker underholdning fra scenen eller om du ønsker han skal mingle blandt gjestene dine kan du ikke trå feil med MagiCurty, gjestene dine vil garantert får noe å snakke om etterpå. Hans fantastiske vesen og tilpasningsevne imponerer alle, om du er 5, 30 eller 90 år gammel spiller ingen rolle.

Både bedrifter og private kunder i Brasil, Portugal, Frankrike, Tyskland og Norge har hatt gleden av å få oppleve MagiCurty. Bare noen av hans referanser er:

Fjellinjen AS – YOUnited reklamebyrå – Weilbull AS – Oslo kommune – Color Line – Kirkens bymisjon – Norske Selskab – Aker Solutions.

«Jeg kan bare anbefale Guilherme Curty, MagiCurty.  Det er flott underholdning både for barn og voksne. Han opptrådte på 10-årsbursdagen til vår sønn. Det var da 25 unger som koste seg mens MagiCurty tryllet masse spennende triks. Han gjør magi på en morsom måte og han er veldig proff. Han kan kommunisere på flere språk og er lett å ha med å gjøre. Jeg sender en varm anbefaling slik at flere kan få oppleve hans tryllekunster!»