Loveshack

 

Bilde-210

Med et navn som oser av 80-tall og svunnen moro har LOVESHACK bestemt seg for å ta deg med I sin velsmurte tidsmaskin tilbake til da musikken og håret var stort og hvor pastellfarger var kult. Tilbake til tiden før Nirvana og all grungen gav oss depresjoner, til tiden da Samantha Fox og George Michael var hetero (vel, han lurte ikke oss, jenter). Tilbake da selvkritikk var noe man ikke brydde seg noe særlig om.

På denne tiden vokste gutta I Loveshack opp på hver sine kanter av vårt langstrakte land. Der gikk de og drømte om å bli de nye Bon Jovi ol I forskjellige band. Vel, det går ikke alltid slik man vil og drømmene bleknet etterhvert. Skjebnens uransakelige veier førte dem etterhvert sammen og I 1996 ble det første frøet til Loveshack sådd da Svein (vokal), Christian (tangenter) og Aslak (bass/vokal) braket sammen på et usannsynlig koselig nachspiel på Molde Jazz (utrolig nok) der gutta var for å underholde de som slettes ikke var interessert I jazz (og det er ganske mange). Allerede vinteren 1997 var de 3 fra Molde blitt et komplett band med Ole (trommer) og Ken (gitar) med på laget. Siden den gang har Loveshack blitt et av Norges mest underholdende live-band. Med hundrevis av jobber på diverse klubb-scener og eventer under beltet har LOVESHACK blitt et sikkerstikk for enhver som har et forhold til dette utskjelte, men likevel, akk ja, så elskede tiår; 80-tallet.
Noen har spurt oss: Hvorfor tar dere ikke på dere 80-talls klær på konsertene deres?
Hvorfor ikke tupere håret og ta på litt rougue og lip-gloss? Vel, dette er fordi et menneske kan bare bruke trange bukser kombinert med pastellfarger en viss periode av livet. Ti år med hårspray og Ball-gensere holder, men musikken kan vi ikke la ligge. Vi vil bringe denne musikalske skattekisten til hver minste krok av vårt langstrakte og si til de som møter opp at dette er fra oss til dere. From all of us to all of you!! Mot betaling, selvsagt…

Svein Finneide – vokal/gitar
Aslak Johnsen – bass/vokal
Ken Ingwersen – gitar/vokal
Christian Nystrøm – keyboards/vokal
Ole Devold – trommer/vokal

Loveshack på Facebook

For mer info eller booking, kontakt:
Morten Skaget
Mob: 905 73 723
Epost: morten@intromusic.no