Klaus Sonstad

Indianer og Cowboy

Da sønnen fikk elefantdilla, ble Klaus Sonstad inspirert.

Han satte seg ned og skrev «Tøffe elefanter», den første sangen til det som nå er blitt platen «Indianer Cowboy» – med 12 humoristiske, varme og unike låter for barn i alle aldre.

Her møter du blant annet dinosauren som er trøtt på kjøtt, støvdotten med monstertro på seg selv, hodelusfamilien i lille Rikkes hår og grisen som burde hett grøff (– fordi den sier nøff).

Innimellom de mer «dyriske» sangene finner du små perler om morgenstress, indianske sommerdager og foreldre som forvandles til skilt. Plata avsluttes med nattasangen «Stjerner og planeter» – der Klaus Sonstad og Marthe Valle synger duett.

«Indianer Cowboy» ble utgitt 27. Oktober 2008. Klaus Sonstad står for all tekst, og har også komponert mesteparten av musikken. Platen ble nominert til Spellemannsprisen 2008 for beste barneplate.

Klaus Sonstad er kjent fra NRK1 gjennom underholdningsprogrammet ”Showbiz” og faktaserien ”Kos og Kaos” – om barn, for voksne.
Mange husker ham fortsatt best som den hålvøkologiske sauebonden Odin Jensenius i radioduoen Are og Odin på P3 – som også gjorde det stort som plateartister. Plata ”Bæ to da bone” solgte over 45000 eksemplarer, ikke minst på grunn av sommerhit`en ”Klapp klapp” – som Sonstad skrev både tekst og melodi til.
Han var tidligere en del av kabaretgruppen Adamseplene, en trio som rakk å produsere tre forestillinger, spille inn en plate og en tv-serie på seks episoder.

Klaus har vært journalist i Adresseavisen i mange år, hvor han blant annet skrev om livet som småbarnspappa under vignetten ”Far på ferde”. Høsten 2007 bokdebuterte han med en bearbeidet utgave av den populære avisserien.

Diskografi

For mer info eller booking, kontakt:
Heidi Uvsløkk
Mob: 913 44 477
Epost: heidi@intromusic.no