Johan Øiestad

Johan er utdannet og praktiserer i det daglige som tannlege, spesialist i periodonti, Forfatter av fag – og humorbøker, har høyeste treningssertifikat (D) i fotball.

Johan og Dagny Marie Øiestad har gjort en rekke underholdninsoppdrag i de senere år. Johan kom, som eneste komiker, til semifinalen i Norske Talenter 2010, der han gjorde et parodinummer sammen med kona, Dagny Marie. Han har parodiert en rekke kjendiser på riksdekkende TV, mest kjent er trolig hans parodier på Nils Arne Eggen, Kong Harald, Åge Hareide og Kjell Inge Røkke. Sistnevnte ble også parodiert i realitykomedien ”Det gode selskap på TV2, der Øiestad hadde en sentral rolle. Han har et omfattende persongalleri på repertoiret. Han har fått publikumsprisen på Høylandet – NM i revy, og  hovedprisen under ”Gapskrattfestivalen” i Tresfjord, 2010.

Dagny Marie har, i tillegg til å servere underholdning sammen med Johan, vært sentral i musikk- og teatermiljøet på Sunndalsøra. Hun har vært mye brukt som solist, har deltatt i musikkspillet Lady Arbuthnott i en årrekke, og vært engasjert i kvartetten ”LadyBirds”. Hun akkompagnerer seg selv på gitar, og imiterer aktuelle kvinneskikkelser sammen med Johan.