Ganges

 

GANGES NORDAL er freelance-musiker med base i Trondheim. Ganges er flittig brukt både i studio og live-sammenheng. Blant de som har benyttet seg av Ganges ekspertise er navn som Stage Dolls, lan Hunter, Hangman Jury, Lumberjackets, The Kids og Rikskonsertene.

Det som skiller GANGES fra annen akustisk underholdning er hvordan han klarer å skape skikkelig trøkk med kun en gitar, og sin rutinerte stemme. Flere års erfaring har gjort Ganges til en av de mest drevne i denne bransjen.

At Gangers er en meget habil vokalist gir det hele en ny dimensjon. Svært få trubadurer kan skilte med bedre sang enn Ganges Nordal. Pluss på mye energi, en kraftig dose spilleglede og du har GANGES live.

GANGES NORDAL kan tilby et repertoar som spenner fra søte ballader via “britpop” til mere rocka og funky låter. Fra klassikere som The Beatles, Bowie og Marvin Gaye, via artister som Thin Lizzy og The Hooters til nyere artister som Oasis, Red Hot Chillipeppers, Alanis Morisette og Offspring.

Er arrangørene fornøyd? Enten det har vært julebord i Trondheim, pub i Kristiansund eller rockeklubb i Molde har det kun vært takk for jobben og velkommen tilbake overalt. For en trivelig kveld med god variert musikk, fri for oppbrukte låter anbefaler vi GANGES NORDAL.