Erik Mogeno

Shows

Show for Voksne:
Erik blir sett på som landests yngste komiker. Her blir det en fin kombinasjon av Stand up og buktaling. Litt magi kan også flettes inn i dette showet. Alt i humoristisk form.Erik har med seg flere av sine dukker, og tekstene er tilpasset publikum. Og mangler Erik en dukke, nøler han ikke med å dra opp en i fra publikum.
Er det noe spesielt dere ønsker han skal flette inn i showet, om deres firma, en person osv, så er det mulighet for det. Erik har også en unik evne til å komunisere med publikum i showet, og bruker mye av det under sine show.
Showet kan gjennomføres like godt på en liten Pub med plass til 20 stk, som på en stor scene med flere 100 tilskuere.

Barne/Familieshow:
Erik gjør også show for barn og familier.
Her blir den en fin blanding av magi, buktaling, og humor. Her blir det noe for alle aldere, men med mest fokus på de yngste, men også noen morsomheter for de voksne. Det blir humoristisk magi med ting som forsvinner, og dukker kanskje opp igjen? Noen av barna vil bli tatt opp på scenen, og disse, sammen med resten av publikum vil få en magisk og humoristisk opplevelse de sent vil glemme. Etter sin deltakelse i Norske Talenter er Erik`s buktalerdukke Kalle, blitt hele Norges yndlingskanin, noe som gjør Erik sine familieshow utrolig poppulære.
Erik Mogeno sine familieshow er en av de mest brukte showene på bydager, festivaler og markedsdager over hele landet. Erik har gjennomført over 400 familieshow, og det blir alltid en suksess!

Konfransier:
Trenger du en konfransier til et arranement? Erik gjør at arrangementet skiller seg ut i fra andre arrangement. Her får han en del stikkord på forhånd, og skreddersyr tekster til arrangementet. Han kan ha med seg noen av dukkene sine, og noen av parodiene kan pluttelig komme med en kommentar.


Annet: 

Ønsker du noe annet som ikke er nevt ovenfor? Show på en ungdomskole, barneskole, bursdag, bryllup eller noe helt annet? Erik har erfaring i fra mange forskjellige arrangementer, og fikser det meste.
Kom med et uforpliktende forespørsel, og få et godt tilbud tilbake.

Erik kan medbringe lydanlegg til de fleste show!

 

Ta kontakt for booking:
Heidi Uvsløkk
Tlf: 913 44 477
heidi@intromusic.no