Daniel Larsen

 

Daniel Larsen ”Master Of Magic” er en av Norges aller mest erfarne magikere/illusjonister. Daniel har jobbet som profesjonell artist i over 21 år, og med over 1100 forestillinger de siste 5 årene er han den mest arbeidende magikeren i landet. Daniels varemerke er kvalitet og god kontakt med sitt publikum, med Daniel vil Dere få et show fylt med humor, spenning og magi som Deres kunder og ansatte sent vil glemme. Daniel har gjort flere TV-opptredener og har stått på flere av de store scenene i både inn- og utland. Danmark, Sverige, Tyskland, England, Skottland, Afghanistan, USA..osv.

I showene til Daniel engasjerer han sitt publikum, tar dem opp på scenen og lar dem bli delaktig i den magiske verden. Han skaper stemning, latter og spenning blant sitt publikum før han tar pusten fra dem med en av sine mange illusjoner der han gjør det helt umulige mulig!

Daniel Larsen

Daniel Larsen

Han har som eneste magiker i verden underholdt i Bursdagen til rocke-legenden Jerry Lee Lewis i Memphis Tennessee, underholdt Det Kongelige Hoff, samt turnert i Afghanistan der han har underholdt soldater fra hele verden.

Hvis ønskelig:

Etter showet kan deres ansatte få oppleve magien på nært hold ved at Daniel evt. tilbringer litt tid blant deres ansatte. Ta kontakt for en uforpliktende prat på hvordan vi kan tilpasse et show etter deres ønske.

Hans referanseliste er lang og spennende, – alle med en fellesbetegnelse: SUKSESS!

 

Daniel har også et show sammen med Lasse Sagen som heter “A Night With Magic And Music” og juleshow “A Christmas With Magic And Music”. Ta kontakt for nærmere info og priser.