Bjarne Brøndbo

D.D.E.s frontfigur Bjarne Brøndbo er en artist med stort repertoar. Med sine gode skuespillerevner er han sterkt medskyldig i at Trøndelag Teater fikk tidenes suksess med forestillingen “Purpur og gull”. Men Bjarne er mer enn ubestridt førstesanger i D.D.E. og en forfører på teaterscenen. I ledige stunder er han å finne i kirka med “Salmer på ville veier” eller i festlig anledning som toastmaster og konferansier.

SALMER PÅ VILLE VEIER
D.D.E.s frontfigur Bjarne Brøndbo har også egne ben å stå på. Med plateutgivelsen ”Salmer på ville veier” viste Bjarne Brøndbo at han er i stand til å få stor fart på andre følelser enn lysten til å svinge på seidelen. Både mottakelsen av plata og kirketurneene i etterkant har vært en suksess. Møtet med Bjarne Brøndbo i kirkerommet er en reise i skjemt og alvor. Med sine tolkninger av ”Nesten-salmer” som Jørgen Hattemaker, Va det du Jesus, Julekveldsvisa, Til ungdommen, Du skal få en dag i mårra m.fl har folk gått mann av huse med stø retning for kirken. Opplevelsen de har hatt der har medført vonde skuldre for Bjarne Brøndbo. Ikke fordi dette har vært en tung bør og bære, men på grunn av kraftige klapp på skuldra med påfølgende; -takk for en stor opplevelse. – Mange etterspør åndelige verdier. Liver er mer enn konjakk og ”finne seg selv”-turer med innlagt rappelering og fjellklatring, er Bjarne Brøndbos egen forklaring på suksessen. I tillegg til kirkekonserter er Bjarne også tilgjengelig for intimkonserter i både lukkede og offentlige sammenhenger. Da utvider han besetningen med gitarist og bassist, og repertoaret med sanger som gjerne avstedkommer både allsang og særdeles høy stemning. Anbefales!!!

TOASTMASTEREN
En godt bevart hemmelighet er at Bjarne Brøndbo er en av Norges beste toastmastere og konferansierer! Fra å ha gjort noen sporadiske toastmasteroppdrag har det bare ballet på seg. Bjarne har lyktes i toastmaster-rollen fordi han er en balansekunstner mellom det formelle og det løsslupne. Han får rett og slett folk til å trives.

FOREDRAGSHOLDEREN
Suksessen D.D.E. er mer enn gode låter og et forrykende sceneshow. Bak suksessen ligger hardt og målrettet arbeid. Hvordan dette arbeidet foregår i praksis beretter Bjarne Brøndbo mer enn gjerne om i sine foredrag.