Are Hembre

Are Hembre er født i 1992 og er en godt omtalt tenor i Trøndersk sammenheng. Han har høstet fantastiske kritikker for sin store, varme stemme, og opplever stor suksess til tross for sin unge alder.

Hembre startet sin sangkarriere som niåring og har vært delaktig i mange arrangementer og kulturoppsett siden. Han har hatt roller i musikaler, spel og operaer.

Are Hembre er mannen bak konsertkonseptet  ”Are Hembre med gjester”, som er to store, årlige utsolgte konserter i gruvene på Løkken Verk i Meldal Kommune. Konsertene er en blanding av flott musikk og vakre omgivelser hvor kjente og veletablerte artister, som blant annet Tone Damli, Didrik Solli Tangen, Elisabeth Andreassen, Rein Alexander, Ole Edvard Antonsen og mange flere, engasjeres som solister. Konsertene er under musikalsk ledelse av pianist og arrangør Trond Hustad, og med seg har han strykere fra Trondheimssolistene og TSO.

Hembre er tildelt 7 forskjellige priser og stipend til videreutvikling og bruk innen musikken.

I 2011 var Are i finalen av TV2s «Norske Talenter» sammen med sin daværende sangpartner Sunniva Unsgård. Duettparet fikk stor oppmerksomhet og har høstet bra av sin 2.plass i konkurransen.

I 2012 ble Are Hembre også tildelt den prestisjetunge gründerprisen “Señor Lyng” for sitt unge gründersinn og engasjement. Gjennom firmaet ”Royal Music Production AS” driver Are et profesjonelt utvalg av store opplevelser.

2013 ble et hektisk år for Are med mange spennende planer og prosjekter. Hembre spilte blant annet en av hovedrollene i Opera Trøndelags midnattsopera på Steinvikholmen Slott og i desember 2013 debuterte endelig Are Hembre med «Jul – I skyggen tå et tårn». Gjester her er Ulf Risnes, som har skrevet to låter til plata inkludert den nydelige julesangen «Ei jul som vi sjøl har laga»