ALEXANDER REITAN

Husker du sist gang du var virkelig inspirert? Hvordan følte du deg da? Hva utstrålte du? Hvordan påvirket du de du om gikk?

Alexander R. Reitan er foredragsholder, konsulent og lagspiller. Antigruff ble stiftet med et genuint ønske om at du og dine kolleger skal inspireres og støttes i prosesser til å nå dine mål! Gjennom Antigruff formidler Alexander påfyll av inspirasjon og motivasjon, coaching og prosessstyring, og trening i klok kommunikasjon med kolleger, kunder og samarbeidspartnere. Alexander holder foredrag og kurs som inspirerer.

Inspirasjon er livsnerven til all nyskaping, endring og prestasjonsutvikling. Antigruff leverer derfor skreddersydde foredrag og kurs tilpasset dine arrangement, som kick-off, internkurs, salgstrening, oppstart av større prosjekt, eller kulturtiltak.

Alex drar i taug

 

«Du kan og fortjener mer!»

Alt for mange av oss lar andres synspunkt om oss, eller selvpålagte sannheter, begrense potensialet hver enkelt av oss har. Foredraget utfordrer tilhørerne til å tenke nytt, inspirerer til ny handling og dermed andre resultat. Foredraget passer godt til alle typer bedriftsmøter eller samlinger, der målet er å gi inspirasjon og skape endring eller utvikling!

«Closing – Kunsten å påvirke»

En «superferdighet» for profesjonelle selgere og ledere. Hva er det egentlig: å selge? Hvilke «superferdigheter» må du mestre for å lykkes? Hva skiller eliteselgere fra de som underpresterer? Foredraget gir en konkret oppskrift på hvordan du bør strukturere og bygge opp en optimal salgspresentasjon for å close alle dine salgsmøter.

«Uovervinnelig lederskap»

Hva er det som får oss mennesker til å gjøre og prestere som vi gjør? Hva skiller tankesettet hos de beste fra resten? Vi skiller mellom hvordan vi påvirkes av vår mentale (kortsiktige) tilstand, og våre mer dyptgående sett av verdier og overbevisninger. Har du kolleger som skal levere under tidspress? Dette foredraget gir deltagere konkrete løsninger til det å håndtere egne mentale svingninger, og dermed prestere langt bedre – oftere.

«Dedikert til måloppnåelse»

Det er magisk å innfri – og DU kan gjøre det!

Dette er foredraget for deg, eller dere, som har mange tanker om det å sette seg mål, men aldri helt har fått strukturert dette arbeidet skikkelig.

Vi skaper både forståelse og gir konkret oppskrift for hvordan man kan bruke mål til å skape entusiasme og «guts»! …og hvordan er det med pålagte mål (f.eks. salgsbudsjett)? Kan dette gjøres inspirerende? Klart det kan!

Den konkrete oppskriften eller metoden kan benyttes individuelt, men også i samspill med andre.

Alex lener seg uten bakgrunn

FLERE FOREDRAG:

– «Forny, eller dø!»

Et foredrag og oppskrift for ledergrupper som ønsker å gjøre sin forretning mer inovativ

– «Hvorfor de beste fortsetter å være best»

Foredraget belyser den onde og den gode sirkelen ved god og dårlig prestasjon

– «Mission topplinje»

Skal du øke topplinjen, er det kun tre spørsmål du må evne å besvare. Et arbeidsforedrag som inkluderer og engasjerer alle deltagere

«Hva er din ambassadørkunde verdt?»

Hvordan bygger du omdømme, eller har du råd til å la være?

 

FORNØYDHETSGARANTI: Fornøyd med foredraget, eller pengene tilbake!

Ta kontakt for booking av Alexander i dag!