Alexandra Rotan

Alexandra Rotan er ei jente fra Råholt, som har vært fascinert av musikk helt siden hun var liten.  Allerede som 11-åring deltok hun i talentkonkurransen «Stjerneskuddet» på Jessheimdagene. Dette ga henne mersmak og drømmen om å få stå på en scene og bli berømt vokste. Hun valgte da å melde seg inn i Kulturskolen og har gått der siden. Alexandra har opptrådt mye i regi av kulturskolen og hatt fast rolle i «Stille natt»-konserten i Eidsvoll Kirke lille julaften siden 2007, med bl.a. Mona Julsrud og Linn Asak.

I 2010 var Alexandra med i Mgp Jr, hvor hun kom helt til superfinalen, noe som ble hennes startskudd. Hun har reist rundt i Norge på turné og vært med på P4 Vinterlyd. Hun har allerede stått på noen av de største musikkarenaene i Norge, bl.a. Oslo Spektrum hele tre ganger, Grieghallen, Olavshallen og Oslo konserthus, i tillegg til flere festivaler rundt omkring i Norge.

Alexandra har også deltatt på samme arrangementer som Kurt Nilsen, Tone Damli, Atle Pettersen, Madcon, Marion Ravn, Halfdan Sivertsen, Sondre Lerche m/flere.

1. november 2013 deltok Alexandra sammen med flere musikervenner på Beat For Beat med Ivar Dyrehaug og i desember 2013 var hun på en ny juleturné i regi av Mgp Jr.

Alexandra gjør gjerne opptredener på små og store scener,  med kassegitar, singback eller med band. Hun fremfører flere sjangre, alt fra rock til pop til klassisk. Med sin vakre, klare stemme trollbinder hun sitt publikum. Dette er en jente vi gleder oss til å høre mye fra fremover!

_MG_9859