Rådgivning

Intro Music/Morten Skaget tilbyr to typer rådgivingstjenester.

1 – For deg som vil bygge din egen business.
Har du også jobbet ufattelig mye med musikken eller en jobb hvor du gir bort mange timer uten å få de resultatene du ønsker deg? Skulle du hatt en formel for å garantert få en «HIT»?
Hva om jeg sier at jeg har et prosjekt til deg, i en helt annen bransje, som gir deg en fantastisk mulighet til å starte og bygge opp din egen business, tilbyr deg kurs og seminarer for å øke din økonomiske kunnskap og ferdigheter, jobbe sammen med dyktige folk i alle aldre og samtidig hjelpe folk til utdanning andre steder i verden? Vil du ta et møte med meg slik at jeg kan vise deg dette?

2 – For aktører i musikkindustrien.
Dette kan være artister, låtskrivere, band, plateselskap, management- og bookingbyrå. Vi har dyktige rådgivere med lang erfaring innen norsk og internasjonalt artistliv og platebransje.

Både artister og bransjeaktører kan søke om å få rådgivning. Enten du er erfaren eller nystartet artist, kan vi tilby deg vår rådgivningstjeneste. Rådgivningen kan variere fra minimum 2 timers møte til lengre oppfølgning. Alt avhengig av problemstilling eller utfordring. Dette kan være fysisk møte eller via Skype.

Vår rådgivnings-tjeneste besørges av:

morten_sirkel - KopiMorten Skaget
+47 905 73 723
morten@intromusic.no

Morten Skaget har i hele sitt liv som musiker i blant annet spilt med Sambandet, TNT, Vagabond. Han har også spilt med artister som Kurt Nilsen, Sivert Høyem, Sissel Kyrkjebø, Bjørn Eidsvåg, Henning Kvitnes, Mari Boine, Terje Rypdal, Marit Larsen og Mariah Carey. Skaget har også mottatt Gammlengprisen og Spellemannsprisen. Ved siden av musiseringen har Skaget lang og bred erfaring med artistbooking, management og platebransjen generelt.

Ta kontakt i dag for mer informasjon og for å avtale rådgivning!

Hos Intro Music AS kan du også få hjelp til å utgi din musikk gjennom vårt plateselskap, opptrykk av CD, digital distribusjon, samt presenteres for media. Se fanene «Plateselskap» og «Promotion» øverst på siden.