«Puppan te Pappa» på Trøndelag teater

27 aug

Rasmus og Verdens Beste Band går til teaterscenen med nyskrevet tekst og musikk. Det er bare å glede seg!

Selv om puppene hans er slappe, er Martin verdens beste pappa. Det synes i alle fall datteren Sylfrekke Vibeke. Martin holder styr på hjemmefronten, har bestandig tid til å leke med Vibeke og vennene og stiller alltid opp for naboene. Til og med sure Magda Mikalsen liker Martin, skjønt hun ikke vil innrømme det. Men selv verdens beste pappa kan forandre seg.

En dag flytter nemlig gründeren Gunn og treningsstudioet «Sunn med Gunn» inn i det gamle butikklokalet i gården. Med på lasset følger sønnen Storeslem. Martin blir bitt av treningsbasillen og mer til, og glemmer det han før syntes var viktig. Vibeke kjenner ikke igjen pappaen sin og forstår ikke hva som har skjedd. Men det gjør Storeslem.

I bygården bor Rasmus og Verdens Beste Band sammen med karakterene vi kjenner fra de tidligere sangene deres. Med unntak av «hiten» Puppan te pappa er musikken nyskrevet til denne forestillingen.

Rasmus og Verdens Beste Band har allerede befestet sin posisjon som den oppvoksende generasjons Knutsen og Ludvigsen. Dette er barnekunst på høyt nivå – med tekster og tematikk som i aller høyeste grad også appellerer til voksne. Rasmus Rohde og bandet hans har tidligere gitt ut tre plater. Alle ble nominert til Spellemannsprisen, og to av dem vant. Et sjeldent musikalsk nivå, med andre ord.

 

Medvirkende
oyvindbrandtzeg.jpg
Øyvind Brandtzæg
kennethhomstad.jpg
Kenneth Homstad
Portrettfoto tatt på KHiO
Kathrine Thorborg Johansen
helleottesen.jpg
Helle Ottesen
renatereinsve
Renate Reinsve
arnereitan.jpg
Arne O. Reitan
jonlockertrohde.jpg
Jon Lockert Rohde
juliemoesando.jpg
Julie Moe Sandø
marthastandal.jpg
Martha Standal

Rasmus og Verdens Beste Band:
Rasmus Rohde
Jovan Pavlovic
Erlend Smalås
Magnus Forsberg
Øyvind F. Smidt