Promotion

Intro Music AS er et uavhengig byrå som tilbyr promotion-tjenester for artister og band, samt andre aktører innen kultur som studio, plateselskap, konserter og festivaler. Promotion handler om å presentere riktig informasjon til kunder, media og andre, øke etterspørsel og differensiere produktet. Intro Music AS jobber for å være fleksible og kreative i en musikkbransje som stadig er i endring, slik at vi kan tilby de beste løsningene for våre kunder.

Intro Music AS kan tilby segmentert promotering tilrettelagt for hver kunde, samt utforme pressemeldinger og spre nyheter via et større nettverk. Det kan eksempelvis være i forbindelse med en singel, et album, en turné, en konsert eller festival.

Vår promotion-avdeling drives av Morten Skaget, som har lang fartstid i musikkbransjen:

morten_sirkel - KopiMorten Skaget
+47 905 73 723
morten@intromusic.no

Morten Skaget har i hele sitt liv som musiker i blant annet spilt med Sambandet, TNT, Vagabond. Han har også spilt med artister som Kurt Nilsen, Sivert Høyem, Sissel Kyrkjebø, Bjørn Eidsvåg, Henning Kvitnes, Mari Boine, Terje Rypdal, Marit Larsen og Mariah Carey. Skaget har også mottatt Gammlengprisen og Spellemannsprisen. Ved siden av musiseringen har Skaget lang og bred erfaring med artistbooking, management og platebransjen generelt.

Hos Intro Music AS kan du også få hjelp til å utgi din musikk gjennom vårt plateselskap, opptrykk av CD og digital distribusjon, samt få råd fra dyktige bransjefolk. Se fanene «Plateselskap» og «Rådgivning» øverst på siden.