The Last Waltz – en konsertdugnad for gatemagasinet Sorgenfri

27 okt

The Last Waltz var The Bands avskjedskonsert, Martin Scorseses konsertfilm og albumet fra konserten. The Band, hadde opptrådt i 16 år da de bestemte seg for å avslutte samarbeidet. De holdt sin siste konsert på Winterland Ballroom i San Francisco og laget rockehistorie ved å samle noen av den tids aller fremste artister og musikere på en og samme konsert. Medvirkende var blant andre Neil Young, Neil Diamond, Joni Mitchell, Muddy Waters, Eric Clapton, Emmylou Harris, Van Morrison, Bob Dylan og Ringo Starr, samt flere kjente artister.

16.November 2014 får vi på nytt muligheten til å høre låtene og oppleve stemningen fra 1976. Denne gangen er det de beste musikerne i Norge som skal gi oss denne fantastiske opplevelsen. Husbandet består av:
• Steinar Krokstad
• Skjalg Mikalsen Raaen
• Morten Skaget
• Gunnar Pedersen
• Terje Tranaas
• Bjørn Røstad
Sammen med disse vil vi fram mot konserten presentere toppartister som vil utvide listen og vi vil i tiden som kommer presentere disse via hjemmeside, facebook og media. Vi kan garantere at den endelige listen vil være en særdeles stjernespekket forsamling. Vi vil på bakgrunn av dette anbefale at du så snart som mulig sikrer deg billetter til dette arrangementet.

Overskuddet av denne dugnaden går uavkortet til omstilling og drift av Gatemagasinet Sorgenfri. Alle artister stilleruten honorar. Viser forøvrig til sponsorliste på vår hjemmeside.

Billetter fås kjøpt hos billettservice.no