Vebala Paintjam

Vebala, eller Vegar Bakke Larsen, er Norges eneste paint- jammer, som maler bilder på scenen med musikk til. Vebala maler bilder på et snurrende lerret, og klarer på forbausende vis og skape portretter, landskap, og bedriftsmotiver på lerretet sitt i løpet av noen få minutter på scenen med musikk til.

Vebala har vært flere ganger på TV blant annet på Norske Talenter, 3 bryllup, Norge Rundt, Sommeråpent. Han har også malt portretter av statsråder, bedriftsledere og hatt opptredener og utstillinger i både inn og utland.

Vegar Bakke Larsen har tidligere jobbet som skuespiller før han tok kunstutdannelse innen klassisk figurativ kunst. Etter endt utdannelse innen kunstfaget lurte Vebala på om det lar seg gjøre og kombinere billedkunst med scenekunst. Dermed ble kombinasjonen Paintjam, eller å male realistiske motiver på scene med musikk til. Dette er noe man må oppleve og det passer  for alle som setter pris på en inspirerende, fascinerende og underholdende opplevelse.

Underholdningen med Vebala passer utmerket til alle typer konferanser, og arrangementer. Vebala har vært på både konferanser, arrangementer og konserter, danseforestillinger, og private arrangement i alle sjangere.

Det er i all hovedsak to typer Paintjamopptredener Vegar leverer. Det ene er ikonmalerier av kjente personligheter innen musikk, sport og politikk. Den andre typen opptreden er å lage et egetdesignet maleri på bestilling fra kunde, og komme og male maleriet med musikk til på event eller til kunde. Slike egendesignet bilder, hvor kunden selv bestiller motiv, kan være alt fra portrett, landskap, og bedrifts- motiver eller noe annet som kunden ønsker.

La deg fascinerende og bestill Vebala på din neste event!