Nadja Bertelli

Kunstnerisk innslag eller minikonsert under arrangement? 

Nadja Bertelli er artist og pianist fra Trondheim. Hun synger og spiller jazz, pop, blues og standardlåter, i tillegg til et noe mer rocka repertoire.

Nadja har lang fartstid som pianist og utøver, er utdannet lektor i musikk fra NTNU og jobber til daglig med undervisning i videregående skole. I tillegg er hun låtskriver og har et meget solid band.

NADJA BERTELLI SOLO: Nadja alene ved pianoet, med sin myke vokal, gir deg egne eller andres låter, pop/jazz/softrock, og setter stemningen for kvelden.
Nadja er meget musikalsk, dyktig og allsidig, og gir deg magiske opplevelser med et sterkt nærvær og et personlig uttrykk. Om du ønsker en behagelig cocktailaften med kjente jazzstandards, eller om du foretrekker allsang rundt flygelet, er Nadja den du vil booke!

NADJA BERTELLI BAND: : Dette bandet spiller cool, smooth, funky og jazza popmusikk, som er skrevet av Nadja. De beveger seg i landskapet «smoky nightclub» til «feelgood», og gir god stemning fylt med en solid dose sjarm.
De utga debutplata si den 5.desember 2014 og slippkonserten på Moskus dagen etter, var helt utsolgt. Nadja har vært plategjest hos NRK P1 – Trøndelag og de har blitt grundig presentert i programmet «Jazzklubben» og i «Spillerom» på NRK P2. Låta Strangers spilles jevnlig på NRK P1 – Trøndelag, og tre av låtene roteres på Radio Metro «Trønderperler».
Foruten gode anmeldelser i pressen får de fantastiske tilbakemeldinger på sine konserter!
Nadjabertelliband_0099