MARI HAUGEN SMISTAD

MarimikMari Haugen Smistad  er skuespiller og sanger, født og oppvokst i Trondheim, utdannet ved Högskolan för Scen och Musik i Göteborg, «Artisten», og Bårdar Akademiet. Mari har spilt roller på store scener i Sverige og i Norge, i musikaler som Spring Awakening, Hair, Tolvskillingsoperaen, Rock of Ages, Grease, Jesus Christ Superstar og i Queenmusikalen We Will Rock You, hvor Mari spilte rollen som Scaramouche både i Stockholm og i Oslo. Hun har medvirket i flere teateroppsetninger i friluft, og har tolket store sangere som Freddie Mercury (Queen) og Monica Zetterlund på diverse show og konserter. Mari jobber som frilans med base i Trondheim, og tar på seg forskjellige type sangoppdrag, og har også erfaring som konfransier. I 2012 var Mari konfransier for Utawards i Trondheim.

Mari har sunget mye sammen med kollega Erik Wenberg Jacobsen, for kunder som Powel, Rema og Sintef. Oppdragene har vært skreddersydd for anledningen. Kundene har vært svært fornøyde med kvaliteten på oppdragene.

Mari har fått følgende tilbakemelding etter jobb for Intro Music: «Vi er veldig fornøyde og valget av Mari Haugen Smistad var topp. Hun som satt ved siden av meg, sa hun fikk gåsehud da hun begynte å syne Zetterlund-sangene. Det var utrolig bra. Som jeg har sagt tidligere, så er jeg Queen-fan, så at hun avsluttet med Queen var veldig bra. Tror det var mange som likte dette.»