Little Andrew & his band

Little Andrew andreas_stamnes_lite_for_nett

Little Andrew, Andreas Stamnes, (vokalist, gitarist og komponist) er en av Norges ledende artister innen sjangeren rock’n» blues/rythm & blues og er et velkjent navn blant konsertgjengere over hele Norge.  Hans vinnende scenepersonlighet gjorde han til en livefavoritt rundt om på Norges livescener etter seieren i Union Blues Cup 2001. Etter dette har han vært på veien og befestet sin posisjon som den ukronede kongen av rock n´ blues. Nitidig jobbing, forståelse av musikken og en tro på det man driver med gir en miks som gir Little Andrew egenart. Egenart er ikke dagligdags i denne musikkformen og det er nettopp dette som gjør Little Andrew unik.

I tillegg til Little Andrew teller bandet bassist Pål M. Dahlø og Håvard Sterten på trommestolen. Som fjerde mann har gutta med seg Daniel Røssing på piano. Backingen er et av landets beste og Little Andrew & his band er et liveband som får tærne til å krølle seg. Med deres Rythm & Blues er det bare å slippe seg løs. Etter hundrevis av jobber så sier det seg selv at dette bandet låter like tett som vintertåka i Holmenkollen.

Fire album har bandet gitt ut fra 2007 og albumet “Loadstone” (2010) ble Spellemanns nominert i klassen blues. Selv legendariske “Kid Ramos” har trykket Little Andrew til sitt hjerte. Han sier “ Take my advice and check out my friend Little Andrew, and you too will be pleasantly surprised!”.

Little Andrew & his band spiller med magen. Man skal stole på den følelsen. Det viktigste er livet som skapes på konsertene. Energien og de gode egenproduserte låtene. Bandet kan spille på festarrangement såvel som bluesfestivaler, så allsidige er de!

Little Andrew & his band på nett:
Facebook
YouTube