Lise Olden

Som artist er nok Lise Olden mest kjent i media og blant publikum for sin hovedrolletolkning i Which Witch i Olavshallen 2006 (med bl.a Jahn Teigen). Kritikerne fikk hakeslepp av Lises vokalprestasjoner og omtalte henne som: “den lille jenta med den store stemmen”.

I 2008 kom Lise ut med debutplaten sin “Waiting for the Full Moon”, og fikk to A-listeplasseringer og flere B-listeplasseringer på radio! Hun møtte også stor interesse fra det store utland bl.a USA, og var på turne der i 2009.

Hennes nyeste singel «Trykk liker» spres som ild i tørt gress på sosiale mediaer, på lenkene over kan dere se lenker fra TV, Radio og aviser i forbindelse med utgivelsen. Det planlegges også utgivelse av hennes andre album “Min Skattekiste”, med Voksne Herrers Orkester, og gjesteartister som Are Hembre, Elisabeth Moberg og Merete Trøan.

Forruten en fantasisk og unik stemme komponerer  og arrangerer Lise alt sitt materiale selv. Tidligere har hun blant annet gjort seg bemerket med å komponere og sette opp to rockemusikaler, Agnes (2003) og Korallpalasset (2007). For “Agnes” fikk Lise Fosenprisen og Tæl-stipendet, og for Korallpalasset fikk Lise bl.a Uke adressas hedersrose. Ellers har Lise også bidratt på en rekke norske plateutgivelser de siste årene (bl.a Celine fra MGPjr) Hun skriver også låter for andre artister (bl.a Låta Hemmelighet på Malin Reitans siste utgivelse).

I 2010/11 reiste hun rundt med rikskonsertene og var  på norgesturne med “Fritjof for fulle mugger”. Hvor hun spiller ”campingbaben” Reidun, med bl.a Øyvind Blunck og Tande P.

Lise opptrer som artist, som kler de store arrangementene såvel som de små intime hvor hun kan opptre med pianist eller gitarist. Lise har et stort repertoar og kan også ta familiearrangement som Pippi eller andre figurer.

 

Lise Olden på nett:

Youtube

Facebook

Diskografi