Lena Haarberg

Lena Haarberg er en ung, talentfull og ambisiøs artist fra Trondheim, som har en stemme som stopper klokkene. Hun har bakgrunn fra både musikk og teater, og har i løpet av kort tid blitt lagt godt merke til, blant annet på grunn av sin nydelige framføring av Neil Young’s «Helpless» sammen med Trond Helge Johnsen under «The Last Waltz – Støttekonsert for Gatemagasinet Sorgenfri» i 2014. En opptreden som av Adresseavisen ble kalt «kveldens første store høydepunkt».

Hun har som vokalist et bredt spekter å spille på, og hver tone leveres med en inderlighet og oppriktigheten man ikke kan unngå å bli bergtatt av.
I 2015 har Lena vært travelt opptatt med å skrive musikk, og er svanger med sin første singelutgivelse med eget materiale i løpet av senhøsten 2015. Hun har jobbet tett med produsent Skjalg Raaen på denne singelen (Åge & Sambandet, Espen Lind, Sissel Kyrkjebø).

Alle liker å fortelle at de «oppdaget» artister før noen andre, så merk deg like godt navnet med en gang! Lena Haarberg er nemlig en dame vi kommer til å høre mye fra i årene fremover.

Hun opptrer i disse formatene: Vokalist med band og duo.

Lena(11) lite