Hans Henrik

Hans Henrik Verpe 6Glem det tradisjonelle bildet av en tryllekunstner i store sko og rød klovnenese. Hans Henrik tar tradisjonell barnetrylling til et nytt nivå med sin unike kombinasjon av trylling og humor. Med Hans Henrik på scenen setter du prikken over i-en for et uforglemmelig arrangement som vil glede både store og små. Hvite duer, figurballonger og magiske triks du ikke trodde var mulig!

Hans Henrik er en høyt premiert og svært suksessfull tryllekunsnter. Det brennende engasjementet han har for sitt fag gjør ham til en sikker vinner på scenen, og han er i dag en av de yngste helprofesjonelle tryllekunstnerne i Norge. Med flere topplasseringer fra Norgesmesterskapet i Trylling, og semifinaleplass i Norske TV2-programmet Norske Talenter (2011) er det ingen tvil om at Hans Henrik holder et høyt teknisk nivå. I tillegg serverer han alltid triksene sine med en god porsjon humor, og kan garantere at latter og forundring går hånd i hånd hos ethvert publikum.

Hans Henriks barne- og familieshow er et halvtimes trylleshow først og fremst for barn. Anledninger der dette showet passer er tilstelninger som festivaler, barnebursdager, happenings på kjøpesentre osv. Barneshowet er trylling i en litt mer klassisk form, men la deg ikke lure av navnet! Hans Henriks barneshow har høstet gode kritikker av alle arrangører, og tar klassisk barnetrylling til et nytt nivå!