Hans Henrik Verpe

Hans Henrik er en høyt premiert og svært suksessfull tryllekunstner. Det brennende engasjementet han har for sitt fag gjør ham til en sikker vinner på scenen, og han er i dag en av de yngste helprofesjonelle tryllekunstnerne i Norge. Med flere topplasseringer fra Norgesmesterskapet i Trylling, og semifinaleplass i TV2-programmet Norske Talenter (2011) er det ingen tvil om at Hans Henrik holder et høyt teknisk nivå. I tillegg serverer han alltid triksene sine med en god porsjon humor, og kan garantere at latter og forundring går hånd i hånd hos ethvert publikum!

Hans Henrik Verpe 5

Entertainer Hans Henrik Verpe tilbyr mange ulike former for underholdning. Felles for alle er at du som arrangør kan være med å bestemme innholdet! Vi tilbyr skreddersydd underholdning og tilpasser om ønskelig alle show etter dine preferanser. Ta kontakt for å høre hva vi kan gjøre for deg, eller les mer om hans ulike show under:

Sceneshow: Her er Hans Henrik i Norgestoppen. Ikke bare vant han Norgesmesterskapet i trylling i 2012, men han har en humor og karisma som få andre, og hans sceneshow er det mest populære valget blant våre kunder. Sceneshowet varer ca 30 minutter og er et stand-up-show ispedd magiske triks du aldri har sett maken til. Under showet vil flere i publikum få være delaktige i det som skjer på scenen, mens Hans Henrik trollbinder de fremmøtte med lynraske replikker og magiske triks du ikke trodde var mulig. Sceneshowet passer for alt fra 15 til 1500 tilskuere, og er et trygt valg til ditt neste julebord, kick-off eller bryllup. Sceneshow gjøres ofte i kombinasjon med bordtrylling.

Bordtrylling: Bordtrylling er en relativt ny underholdningsform i Norge, som har vært populær i blant annet USA i mange år. Her går artisten fra bord til bord, og underholder tilskuerne på nært hold – ofte i deres egne hender! Nærmere magien enn dette kommer du ikke! Bordtrylling innebærer altså at hver enkelt tilskuer får se magien på kloss hold. Også her blir det mye latter og humor, og ved dette showet gir du dine gjester en opplevelse de sent vil glemme.

Kombinasjonsshow: Kombinasjonsshowet er en blanding av et sceneshow og et bordtryllingsshow. Dette er en veldig vanlig kombinasjon, og foretrekkes av de fleste av våre kunder. Showet starter med et halvtimes stand-up-show fra scenen, og går etter en kort pause over til bordtrylling. Ved dette valget får dine gjester det beste fra to verdener i skjønn forening! Opplev humor og latter fra scenen, og la deg etterpå trollbinde av magiske triks på nært hold! Kombishowet er en ny og annerledes type underholdning som for alvor vil sette prikken over i-en for et uforglemmelig arrangement!

Sagt om Hans Henrik:

«Mere! Mere!» – Adil Kahn
«Det er veldig morsomt med humor og trylling. Jeg ler hele tiden!» – Alex Rosén
«Genuint bra!» – Mia Gundersen
«Like rask i fingrene som i kjeften!» – Stand Up Trondheim