Gisle Børge Styve Trio

Gisle Børge Styve Trio har eksistert siden 1998. De ga i 2002 ut platen “Styves Ark”, som ble spilt inn live en helt ordinær handlelørdag i bokhandelen Ark på Majorstua. I denne butikken har de hatt sin musikalske utviklingsplass og lekestue 30-40 ganger i året, til stor glede for kunder og ansatte. Etter det har det blitt mange opptredener over hele landet, på festivaler, klubber og lukkete arrangementer.

De har utviklet et svært melodisk og vakkert musikalsk uttrykk, med trestemt sang, leken improvisasjon, verbale innspill, groovende låter og vakre melodier. Samspillgleden står i sentrum, trioen koser vettet av seg og det smitter fort over på publikum. I disse dager gir de ut plate nummer to, «Here right now», og det er tre opprømte og spente musikanter som ser fram til å presentere den i løpet av september 2012.

Gisle Børge Styve Trio består av Helge Harstad på bass og kor, Per Willy Aserud på trompet, kor og litt mer, og Gisle Børge Styve piano og sang.

Gisle Børge Styve Vokal, piano med mer. Oppvokst i Førde, bor i Oslo. Født 20. februar 1970. Har jobbet som utøvende musiker siden ca 1993.Utdannet ved jazz/pop/rock-linja på Norges Musikkhøgskole

Helge Harstad (f. 24 dec 1969), freelance-musiker, OsloUtdannet cand.philol. ved Universitetet i Oslo, med musikk som hovedfag. Spiller fast med Gisle Børge Styve-trio

Per Willy Aaserud har jobbet som utøvende scene- og studiomusiker siden 1991, hovedsakelig innen genrene jazz, pop, rock, afrocubansk og ulike improvisasjonsformer.

Gisle Børge Styve Trio kom med ny plate, «Here right now» i september 2012!