DJ Alan Key

Skotsk DJ, nå bosatt i Norge, med utspring fra det store nattklubbmiljøet som oppsto i Storbritannia på 90-tallet. DJ Alan Key var godt etablert i det britiske DJ-miljøet, hele veien fra Chicago House til Euro- og Trance-bølgen da dette miljøet eksploderte  på 90-tallet og starten av 2000-tallet. Han har jobbet med DJer som Paul Oakenfold (Perfecto), Boy George (Culture Club), Graham Gold (Peach), Farley “Jackmaster” Funk, Fragma (Toca´s Miracle) and Sash! (Stay, Ecuador). DJ Alan ble også kåret som en av topp tre DJer i Skottland.

Etter å ha bosatt seg i Norge har han vært fast innslag på flere av Trondheims beste nattklubber som Tiger Tiger, Vista, Familien, Vega og 3B, samt sporadiske bar gigs. I løpet av de siste årene har Alan også vært turné-DJ for den legendariske hip hop-gruppa ONYX på deres to siste konserter, hvor han henga seg til old school-hip hop.

Alan har spesialisert seg i House, Garage og EDM, har egne kvelder hvor han spiller Latinamerikansk musikk og Breakbeat/Glitch Hop, samt at han opptrer på barer, festivaler og på eventer.

Med sin brede kunnskap om musikk i alle sjangre og med sine produksjoner under navnet Colitas FMP blir DJ Alan Key mer og mer etterspurt, også utenfor Trondheim. DJ Alan Key har opptrådt over hele Storbritannia og Nord-Irland, samt i Spania og Sverige.

Han er en meget dyktig DJ som gjerne tilpasser musikken etter type arrangement og ønsker og kan brukes i alle sammenhenger fra klubb til private lag og firmaeventer.