Celiin

Celiin er høyaktuell med ny låt og video «Nasty Human«!

 

 

 

 

 

I 2007 gikk Celiin fra Orkdal  av med seieren både under MGPJR i Oslo Spektrum og selveste finalen i MGP Nordic, som ble holdt på samme sted og vist på TV til alle land i Norden. Samme år  kom Celiin med albumet “Bestevænna”, som solgte godt over PLATINA! Celiin ble Norges mest-selgende kvinnelige artist samme år. Plata ble også utgitt i Danmark i januar 2008. Celiin frontet Disneys  seersuksess Violetta i 2013 både med tittelsangen og som vertsskap. Høsten 2015 var hun med som deltaker i Stjernekamp på NRK1. Hun har utgitt 4 egne plateinnspillinger.

 

Celiin ble raskt en av norges mest kjente barnestjerner og turnerte over hele Norge og har gjort 100-vis av konserter. Satte publikumsrekorder flere steder og har opptrådt i mange radio- og tv-show. Vi nevner bare noen her: Beat for Beat(nrk1), Spellemannsprisen(tv2), God morgen Norge (tv2),God kveld Norge (tv2), Allsang på grensen (tv2), Amigo(nrk1), Wachera(tv2), Fin fredag(nrk1), Sommermorgen (nrk1), Julemorgen (nrk1), Popcorn(radio norge), Lørdagsbarnetimen (nrk p1), Superklubben (nrk.super) og Espen Thoresen værsågod (p4).

 

Etter Stjernekamp i 2015 bestemte hun seg for å ta en time-out. Hun trengte rett og slett litt ro til å vokse opp etter hektiske år som barneartist! Celiin brukte fire år på å leve som ungdommer gjør, mens hun var i studio og søkte etter kjernen i musikken sin. Hun hun virkelig holdt fast ved å ta seg tid til å skrive musikk som føles ekte for henne nå!

NÅ er hun endelig klar til å avsløre sine mysterier, og den første singelen hun ga ut i 2019 er: «Leonardo» – Et storslått kjærlighetsbrev!! Selv om hennes første singel er en rå, sårbar indiepop-ballade, trekker hjertet hennes mot 70-tallets rockescene og hun har droppet noen ledetråder om at hun kan være mer rå enn du skulle tro …

 

Celiin opptrer hovedsaklig alene som artist, men gjør også akustiske opptredener med sin far, med band og spiller både gitar og piano.

 

Diskografi

    Celine Breakthrough

For mer info eller booking, kontakt:
Heidi Uvsløkk
Mob: 913 44 477
Epost: heidi@intromusic.no