Bøgdabråk

Bøgdabråk2 - Kopi

Intro Music AS presenterer et av Norges tøffeste countryrockband! Bøgdabråk er en gjeng dyktige musikere fra Trøndelag, som hovedsakelig opererer innen countryrock sjangeren. Bandet bygger opp under den tradisjonelle trønderfest-kulturen, og har med tiden opparbeidet seg et svært godt live-rykte. Med en enorm stå-på-vilje har Bøgdabråk siden oppstarten i 2001 lagt bak seg rundt 500 konserter, og alle som har fått oppleve de på en scene vet at de leverer god stemning! Med sine fengende låter og sjarmerende tilstedeværelse har de blitt populære på tvers av både alder og sosial status.

Bøgdabråk synger på dialekt og har til nå gitt ut tre album. Debuten «Livet Som Ung» ble sluppet i 2008, mens oppfølgeren «Sladder» så dagens lys i 2010. I April 2014 slapp bandet sitt tredje album «Gå som det her» og i juli 2015 kom deres nyeste singel «Like dæ».

Som utøvende band har det vært både oppturer og nedturer, men endelig ser det ut til at ting begynner å løsne for Bøgdabråk. Gutta i bandet har gjort en solid jobb med å stable dette prosjektet opp på beina, og jeg har vel aldri sett en mere gnist enn det er nå! –  Leif Inge Hopstad, Bøgdabråk

 

For booking av Bøgdabråk ta kontakt med:
Heidi Uvsløkk
+47 91344477
heidi@intromusic.no